חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מבצק שמרים brהנאפית במשך כל הלילה של שבת . brאת הקובנה אופים בסיר מיוחד
קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מבצק שמרים brהנאפית במשך כל הלילה של שבת . brאת הקובנה אופים בסיר מיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות =½ ק"ג קמח
20 גרם שמרים טריים
3 כוסות מים
3 כפות סוכר
100 גרם מרגרינה
מעט מלח
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם הסוכר ולהמיס במעט מים פושרים.
בקערה עם הקמח להוסיף את השמרים .
להוסיף מים בהדרגה וללוש בצק
מתקבל בצק גמיש וחלקלק, לכסות הקערה ולהניח להתפחה כפולה.
להמיס את המרגרינה , בסיר של הקובנה
להוסיף את הקובנה מעל השומן ולכסות עם המכסה.
לאפות כל הלילה בתנור בחום נמוך (120°c).
מגיש: רונן1
מקור: אישתי
שתף את המתכון