הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות =½ ק"ג קמח
20 גרם שמרים טריים
3 כוסות מים
3 כפות סוכר
100 גרם מרגרינה
מעט מלח
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם הסוכר ולהמיס במעט מים פושרים.
בקערה עם הקמח להוסיף את השמרים .
להוסיף מים בהדרגה וללוש בצק
מתקבל בצק גמיש וחלקלק, לכסות הקערה ולהניח להתפחה כפולה.
להמיס את המרגרינה , בסיר של הקובנה
להוסיף את הקובנה מעל השומן ולכסות עם המכסה.
לאפות כל הלילה בתנור בחום נמוך (120°c).
מגיש:
מקור: אישתי
שתף את המתכון