הוראות הכנה
מרכיבים
1 עלה בצק עלים (קנוי מוקפא) או תוצרת בית (מתכון למטה)
למילוי
1 קופסא פטריות טריות חצויות כולל הרגל
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
500 ג"ר נקניקיות פרוסות/כבד הודו פרוס דק/קורקבנים חתוכים שבושלו קודם לכן
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כף שמן תירס לטיגון
אופן ההכנה
1. מפשירים את עלה הבצק ופורסים אותו על משטח עבודה
2. בעזרת ספל רחב חורצים בבצק 10 עיגולים גדולים
3. בעזרת כוס קטנה יותר חורצים בתוך כל עיגול חריץ נוסף שכמעט יגיע לתחתיתו
4. מעבירים לתבנית אפיה מצופה בנייר אפיה ומורחים מעל בלילת ביצה
5. אופים בתנור ב 200 מעלות עד השחמה כ 20-30 דקות
6. מוציאים מהתנור ובעדינות מוציאים את מרכז המאפה כדי ליצור מעין כוס
למילוי
7. במחבת עם 1/2 כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את הבשר הרצוי והתבלינים ומטגנים עד שזה מוכן והרוטב הסמיך מעט מאבקת המרק
8. כשזה מוכן ממלאים כל כוס בצק עלים במילוי ומעל שופכים מעט רוטב ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון