חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונכיות פסטה ממולאים כבש, גבינת פטה, ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונכיות פסטה ממולאים כבש, גבינת פטה, ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר בשר טלה/ בקר טחון עבה
3 שיני שום קלופות טחון
400 גרם עלי תרד קצוצים גס (ניתן להשתמש בקפוא קצוץ סחוט יבש)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפיות גרידת לימון מגוררת
1/2 כוס גבינת פטה, מפוררת (למקפידי כשרות 2 תפוחי אדמה מבושלים ומומחים לפירה)
18 קונכיות פסטה ג'מבו
4 כפות צנוברים קלויים
לרוטב
1 כוס רוטב עגבניות משומר
1/2 כפית אבקת אורגנו
1/2 כוס מרק עוף
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. במחבת עם 2 כפיות שמן מטגנים את הבשר תוך עירבוב עד שציבעו מזהיב מעט
2. מוסיפים את השום את הפלפל את גרידת הלימון ואת הפטה ומטגנים כ 2 דקות יחדיו
3. מוסיפים את גבינת הפטה המגוררת ואת הצנוברים
4. מוסיפים את עלי התרד ל 1 דקה מערבבים ומיד מוציאים למסננת
5. מבשלים את קונכיות הפסטה לפי הרשום על האריזה פחות 2 דקות
6. ממלאים כל קונכיה במילוי ומניחים על מגש פיירקס כשחלק המילוי כלפי מעלה
7. שופכים מעל את הרוטב
8. מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות עד אשר הרוטב והקונכיה מתחממים היטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון