חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונסומה (מרק צח) ילו-טייל עם וון-טון שרימפס...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונסומה (מרק צח) ילו-טייל עם וון-טון שרימפס, לוקוס נא ופטריית שיטאקה שחורה. הכנתי את המנה הזאת כשאירחתי את משפחתי בביתי החדש. הביקורות היו נלהבות.
קונסומה (מרק צח) ילו-טייל עם וון-טון שרימפס...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונסומה (מרק צח) ילו-טייל עם וון-טון שרימפס, לוקוס נא ופטריית שיטאקה שחורה. הכנתי את המנה הזאת כשאירחתי את משפחתי בביתי החדש. הביקורות היו נלהבות.
הוראות הכנה
מרכיבים
ראשים והידרות של ילו-טייל
קליפות וראשים של שרימפס
3 בצלים ירוקים
½ כוס כוסברה קצוצה גס
2 עלי ריחן קרועים לשניים
מים
10 יחידות שרימפס גדולות
1 כוס קמח
2 כפות מים
1 ביצה
מעט מלח
100 גרם לוקוס טרי פרוס ל-10 פרוסות
10 פטריות שיטאקה שחורות
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה
בסיר גדול שמים את הראשים וההידרות של הילו-טייל, את הקליפות והראשים של השרימפס, הבצלים הירוקים, הכוסברה, הריחן ומים עד כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה נוספת. מכבים את האש, מסננים את המרק ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת היום מסירים את שכבת השומן העליונה בעזרת כף.
מערבבים את הקמח עם הביצה, המלח ושתי כפות מים ולשים ליצירת בצק אחיד וגמיש. צרים מהבצק 10 עיגולים ומרדדים אותם לעובי של פחות מחצי ס"מ. בתוך כל עיגול בצק מניחים יחידת שרימפס וסוגרים את הבצק כך שנוצרת מעין כופתא עם שרימפס בפנים. מחממים סיר עם מים וכאשר המים רותחים מכניסים את כיסוני הוון-טון פנימה למשך כשתיים עד שלוש דקות ומוציאים חזרה החוצה.
כחצי שעה לפני ההגשה מביאים את המרק לרתיחה ובמקביל משרים את הפטריות במים רותחים.
מוזגים מצקת אחת של מרק רותח לכל אחת מ-10 צלוחיות המרק. מניחים בכל צלוחית וון-טון אחד, פרוסת לוקוס אחת, פטריית שיטאקה אחת ומפזרים מעט עירית קצוצה מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון