חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונפיטורה ענבים אדומים ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפיטורה ענבים אדומים ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג ענבים אדומים ללא גרעינים
3 אגסים ללא הליבה חתוכים לקוביות קטנות
חצי ק"ג סוכר לבן
75 מ"ל גראנד מארנייה
1 מקל ווניל
אופן ההכנה
בסיר בינוני שמים את הענבים, האגסים, הסוכר והליקר. חוצים את מקל הווניל לאורכו ומגרדים מתוכו, בעזרת גב הסכין את הווניל (נקודות שחורות). מוסיפים את הווניל לסיר וגם את המקלות עצמם.
מבשלים מכוסה היטב על אש קטנה למשך כשעה כאשר מדי פעם מערבבים. יודעים שמוכן כאשר די סמיך ולא דביק ולא השחיר יתר על המידה.
מעבירים לצנצנת מעוקרת, מביאים לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מאחסנים במקרר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון