הוראות הכנה
מרכיבים
דג בורי או נסיכת הנילוס( אם יש ילדים)
פלפל ירוק בהיר חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה, חתוכה לקוביות
1 בצל ,חתוך לקוביות
פפריקה מתוקה
2-3 קישואים
חתיכת דלעת
תפו"א כמס' הסועדים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1- לטגן בצל ולהוסיף כף פפריקה. בזמן שהבצל מזהיב לערבב בקערה עגבניה חתוכה לקוביות ,רסק עגבניותוואת הפלפל הירוק ומוסיפים לסיר.
2-מוסיפים את הקישואים פרוסים.לבשל את הכל 10-15 דק'.
3- אחרי שהשרינו את הדג במלח ולימון לשטוף אותו טוב ולהוסיף לסיר.
4-להוסיף ½ ליטר מים לבשל על אש קטנה כשעה.
5-בסיר נפרד מבשלים את התפו"א עם הקליפה ואת הדלעת. ½ שעה לפני הסוף מוסיפים אותם למרק (מקלפים את התפו"א).
6- את כל זה מגישים על קוסקוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון