חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוראסון חמאה במילוי שוקולד של אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי שתנסו להכין את זה בבית, לא תקנו אותם יותר במאפיה. brקרואסונים מבצק חמאה - פריך מבחוץ אוורירי ורך מבפנים
קוראסון חמאה במילוי שוקולד של אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי שתנסו להכין את זה בבית, לא תקנו אותם יותר במאפיה. brקרואסונים מבצק חמאה - פריך מבחוץ אוורירי ורך מבפנים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח לבן
קורט מלח
200 גרם סוכר
60 גרם שמרים לחים (טריים)
250 חמאה רכה
480 מ"ל חלב
250 גרם חמאה (לקיפולים)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד במיקסר עם וו לישה כ- 10 דקות, 6 דקות מהירות נמוכה 4 דקות מהירות בינונית (שימו לב שהמלח והסוכר לא יבואו במגע אחד עם השני במהלך הלישה הראשוני)
- לשים את הבצק לכדור ועוטפים בניילון נצמד
- מניחים את הבצק במקפיא לשעה ולאחר מכן מוציאים ומניחים בחוץ עד להפשרה חלקית
- מרדדים את הבצק לריבוע, מניחים את החמאה במרכז ומקפלים את הבצק סביב החמאה
- מרדדים את הבצק כשהחמאה בתוכו כשכל פעם מקפלים את הבצק פנימה כמו דפי ספר
- שומרים את הבצק במקרר ל 30 דקות נוספות
- מכינים את הקוראסון:
- מרדדים לעובי של 4 מ"מ בגודל של 14 ס"מ על 8 ס"מ
- מניחים באמצע אצבעות שוקולד, מגלגלים ומברישים בביצה
- מתפיחים במשך 30-40 דקות ומכניסים לתנור בחום של 170°c בן 15-20 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף ישראל אהרוני
שתף את המתכון