הוראות הכנה
מרכיבים
*קונפלקס[הכמות לפי בחירה אישית]
*1 כף סוכר
*קצת חלב
*1שקית סוכר וניל
*1חבילת שוקולד
*קערה
**פינג'ן[כזה להכנת קפה]
*"קערות נייר לעוגות"
אופן ההכנה
שמים את השוקולד בפינג'ן ,מחכים עד שהשוקולד נמס,מוסיפים את הסוכר וניל
מוסיפים חלב , בינתיים מפוררים את קונפלקס ,שמים בקערה ואז שופכים את השוקולד על הקונפלקס[המפורר] מערבבים טוב טוב ,
עושים מהם עיגולים ושמים ב"קערות נייר לעוגות" שמים את כולם בתוך כלי ושמים את הכלי בפריזר למשך 3 שעות3 וחצי שעות
* לא יותר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון