הוראות הכנה
מרכיבים
10 יח' מצות שבורות לפיסות
8 ביצים
1/2 כוס סוכר חום,
1/2 כוס סילאן,
1כף מלח,
1כף קינמון,
קורט פלפל שחור גרוס,
2 תפוחי עץ גרניסמיט מגוררים גס
100 אגוזי מלך שבורים,
100 גר' צימוקים מושרים ב1/2 כוס יין קידוש,
5 כפות קמח מצה,
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
בקערה בוחשים הכל אופים בחם של 180 כ-40 דקות
במקום מומלץ בתנור 100 מעלות כל הלילה ובשבת בבוקר פורסת קיגל שחום ומתוק...בתאבון
מגיש:
מקור: חני שוקרון
שתף את המתכון