הוראות הכנה
מרכיבים
קילו אטריות רחבות מבשלות עפ"י הוראות יצרן
קורט מלח
4 ביצים טרופות
חבילה מרגרינה בטעם חמאה
כוס סוכר
50 גרם צימוקים לבנים
חצי כוס ריבה מכל סוג שהוא
אופן ההכנה
אחרי בישול האטריות מסננים ומעברים לקערה מוסיפים מרגרינה ביצים סוכר צימוקים
וריבה ומערבבים היטב
משמנים תבנית ומעבירים את התערובת לתבנית אופים בתנור בחום של 180 מעלות
למשך 30 דקות
כדי לא לגרום להתקשות האטריות העליונות אפשר לכסות בנייר כסף בזמן האפיה
להסיר 5 דקות לפני סיומה
בתאבון
מגיש:
מקור: זיוה נסימוב
שתף את המתכון