הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח.
1 תפוח אדמה גדול, מרוסק גס.
1 שן שום כתושה
1 בצל גדול, לקצוץ ולטגן 1/2 מהכמות (מוזהב ולא שרוף)
2 ביצים טרופות.
1 כף מרק עוף.
1/2 כף מרק בצל, (לא חובה).
2 כפות שמן (אפשר זית).
1/2 כוס מים רותחים.
מלח ופילפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
1.בקערה גדולה, לערבב את הקמח עם תפוח האדמה המרוסק, הבצל+הבצל המטוגן
עם השמן בו טוגן,להוסיף את אבקת המרק +מלח ופילפל, תוך כדי הוספת המים,
להוסיף את הביצים.
2.לערבב היטב את כל העיסה ולשפוך אותה לתוך שקית "קוקי" לגזור את
השוליים ולהניח למעלה בסיר עם הטשולנט.
טיפים
1)אם יוצא דליל מדי ניתן להוסיף קמח תפוחי אדמה עד לקבלת סמיכות קלה.
2)ניתן למלא את התערובת בצוואר של תרנגול הודו.(אפשר לבקש מהקצב)
3)אפשר להוסיף לתערובת חתיכות קטנטנות של שומן ובשר בקר לגולש.
מגיש:
מקור: סבתא פני
שתף את המתכון