חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיגל תפוא"ד לחמין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיגל תפוא"ד לחמין
קיגל תפוא"ד לחמין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיגל תפוא"ד לחמין
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח.
1 תפוח אדמה גדול, מרוסק גס.
1 שן שום כתושה
1 בצל גדול, לקצוץ ולטגן 1/2 מהכמות (מוזהב ולא שרוף)
2 ביצים טרופות.
1 כף מרק עוף.
1/2 כף מרק בצל, (לא חובה).
2 כפות שמן (אפשר זית).
1/2 כוס מים רותחים.
מלח ופילפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
1.בקערה גדולה, לערבב את הקמח עם תפוח האדמה המרוסק, הבצל+הבצל המטוגן
עם השמן בו טוגן,להוסיף את אבקת המרק +מלח ופילפל, תוך כדי הוספת המים,
להוסיף את הביצים.
2.לערבב היטב את כל העיסה ולשפוך אותה לתוך שקית "קוקי" לגזור את
השוליים ולהניח למעלה בסיר עם הטשולנט.
טיפים
1)אם יוצא דליל מדי ניתן להוסיף קמח תפוחי אדמה עד לקבלת סמיכות קלה.
2)ניתן למלא את התערובת בצוואר של תרנגול הודו.(אפשר לבקש מהקצב)
3)אפשר להוסיף לתערובת חתיכות קטנטנות של שומן ובשר בקר לגולש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סבתא פני
שתף את המתכון