חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיוטו צ'יז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיוטו צ'יז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 אצות נורי
2 פרוסות אבוקדו
40 גרם סלמון פרוס דק
פרוסת גבינה צהובה
60 גרם אורז סושי מבושל
שמן תירס לטיגון עמוק
1 כוס קמח טמפורה (קמח מסונן דק)
2 חלמונים
½1 כוסות מים קרים מאד
אופן ההכנה
מניחים אצת נורי על משטח העבודה ומפזרים עליה את האורז (בידיים רטובות על מנת שלא יידבק אליהן). משאירים מרווח של 2 ס"מ מכל צד כדי שיהיה אפשר לסגור. מניחים על האורז שתי פרוסות אבוקדו (שיסתיר את האורז). לאחר מכן מניחים את הסלמון (שיסתיר את האבוקדו) ולבסוף את הגבינה. מקפלים את פיסות הנורי שנותרו מכל צד ליצירת ריבוע. מניחים את האצה הנותרת על משטח העבודה. במרכז האצה מניחים את ריבוע הנורי שיצרנו בשלב הקודם, כשהאורז כלפי מטה, תוך שמירת מרווח של 2 ס"מ מכל צד. מקפלים את שאריות האצה עם מעט אורז שידביק הכל ליצירת ריבוע אטום מכל צדדיו. מערבבים את קמח הטמפורה עם החלמונים והמים להיווצרות בלילה סמיכה. מקמחים את הסושי, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שהטמפורה פריכה.
חותכים ל-4 ומגישים חם עם סויה, ווסאבי וזנגביל כבוש.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת קיוטו
שתף את המתכון