חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיימק או קיימר או קמר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מאוד מבקשת לדעת איך עושים קיימר או קיימק. זה מזכיר את הקרום שמעל החלב, זה עירקי או טורקי
קיימק או קיימר או קמר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מאוד מבקשת לדעת איך עושים קיימר או קיימק. זה מזכיר את הקרום שמעל החלב, זה עירקי או טורקי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה.
3 כוסות חלב.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד, לשפוך את התכולה לתבנית רחבה ולחמם על אש הכי נמוכה עד למצב של לפני הגעה לרתיחה ואז מכבים את האש וממתינים שיתקרר.לאחר שהיתקרר יש לחזור על התהליך שוב, לחמם ושוב לפני הרתיחה לכבות את האש . יש לחזור על פעולה זו בשלישית . לאחר הפעם השלישית יש להניח לקירור יש להניח במקרר ל 24 שעות .
ואז, מוציאים את התבנית, מרימים את הקיימר ומניחים בצלחת.
גיוון: ניתן לאכול בתוספת סילאן.
הערה: את הנוזל שנשאר בתבנית אפשר לחמם שוב, פעם אחת, להחזיר למקרר ולמחרת יש עוד קיימר .
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון