הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה.
3 כוסות חלב.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד, לשפוך את התכולה לתבנית רחבה ולחמם על אש הכי נמוכה עד למצב של לפני הגעה לרתיחה ואז מכבים את האש וממתינים שיתקרר.לאחר שהיתקרר יש לחזור על התהליך שוב, לחמם ושוב לפני הרתיחה לכבות את האש . יש לחזור על פעולה זו בשלישית . לאחר הפעם השלישית יש להניח לקירור יש להניח במקרר ל 24 שעות .
ואז, מוציאים את התבנית, מרימים את הקיימר ומניחים בצלחת.
גיוון: ניתן לאכול בתוספת סילאן.
הערה: את הנוזל שנשאר בתבנית אפשר לחמם שוב, פעם אחת, להחזיר למקרר ולמחרת יש עוד קיימר .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון