חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קילתיות קיורטוש הונגריות או וטרושקה רוסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומרים לשלוש עוגות בקוטר של 20 ס"מ brאגב ההונגרים מעדיפים קילתית ללא גבינה
קילתיות קיורטוש הונגריות או וטרושקה רוסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומרים לשלוש עוגות בקוטר של 20 ס"מ brאגב ההונגרים מעדיפים קילתית ללא גבינה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
1/2 שקית שמרית או 1/2 קוביית שמרים
1/2 שקית משפר אפיה
1/3 כוס סוכר
2 ביצים מס. 1
2/3 כוס חלב
1 כפית מלח
150 ג' חמאה רכה
למלית:
250 ג' גבינת טבורוג או כנען
100 ג' גבינת מסקרפונה
1/3 כוס סוכר
1 ביצה מס. 1
1 שקית סוכר וניל או גרגירים מחצי מקל וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
להברשה:
ביצה טרופה
ריבת משמש מחוממת במיקרו
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
1.שמים בקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק לבד מהחמאה.
לשים בעזרת וו לישה במהירות נמוכה 4-5 דקות. מוסיפים את החמאה בהדרגה ולשים עד
שנוצר בצק רך שנפרד בקלות מדפנות קערת המיקסר.
2.מכסים את הבצק ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מכינים את המלית:
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה חלקה.
מרכיבים את העוגה:
1.מחלקים את הבצק לשלושה כדורים.מרדדים כל כדור לעלה בקוטר של 24 ס"מ.
2. מסמנים במרכז הבצק עיגול פנימי בקוטר של 18 ס"מ.
3.מסדרים את המלית בתוך העיגול הפנימי, בגובה של 1 ס"מ.
4.מרפדים תבניות אפיה או משמנים אותן.
5.מניחים בתוכן את הבצק עם המלית. מקפלים פנימה את שולי הבצק
6.מניחים בצד להתפחה כחצי שעה.ומורחים אותם בביצה טרופה.
7.מחממים תנור ל-180 דקות.אופים כ- 20-25 דקות עד להזהבה.
8.מפזרים אבקת סוכר או מוציאים מהתנור ומברישים בריבה החמה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון