הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
2 כוסות קינואה שטופה ומסוננת
⅔1 כוסות מים
1 כוס יין אדום
מלח ופלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן על אש בינונית ומאדים את הבצל 3-4 דקות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הקינואה, ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את המים והיין, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 13-15 דקות, עד שהקינואה מתרככת, אך עדיין במצב "אל דנטה". טועמים, מתקנים תיבול ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: שי-לי אנג'ל-ליפא למגזין גורמה של עיתון את
שתף את המתכון