הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קינואה
כוס ורבע מים
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כוס הקינואה, מערבבים איתה עד שכל הקינואה מכוסה במים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים כ-10-12 דקות.
משאירים את המכסה סגור לפחות 10 דקות, כדי שהאדים ייספגו בקינואה. לקרר את הקינואה, אם מתכוונים לנצלה כסלט קר.
כנהוג לגבי אורז - אפשר לשטוף במים קרים לפני הבישול, להוצאת השכבה העמילנית, ואפשר
ללא כל שטיפה. מבחינת הנקיון - לשניהם אין צורך בשטיפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון