חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינואה - הוראות בישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שצריך כך מבשלים קינואה
קינואה - הוראות בישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שצריך כך מבשלים קינואה
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קינואה
כוס ורבע מים
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כוס הקינואה, מערבבים איתה עד שכל הקינואה מכוסה במים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים כ-10-12 דקות.
משאירים את המכסה סגור לפחות 10 דקות, כדי שהאדים ייספגו בקינואה. לקרר את הקינואה, אם מתכוונים לנצלה כסלט קר.
כנהוג לגבי אורז - אפשר לשטוף במים קרים לפני הבישול, להוצאת השכבה העמילנית, ואפשר
ללא כל שטיפה. מבחינת הנקיון - לשניהם אין צורך בשטיפה.
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון