חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח אגסים ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מאוד וטעים מאוד מאוד
קינוח אגסים ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מאוד וטעים מאוד מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
6 אגסים
בקבוק יין אדום לא משנה הסוג רק לא יין פטישים
3/4 כוס סוכר
חצי לימון סחוט
להגשה: גלידת וניל מומלץ
אופן ההכנה
את האגסים מקלפים חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.
שופכים לתוך סיר את היין מוסיפים סוכר, לימון ומניחים את האגסים בפנים כשהיין מכסה אותם לגמרי.
שמים על אש גבוהה להרתחה ואז מנמיכים את האש לחום נמוך ופותחים את הסיר למשך חצי שעה או עד שריח האלכוהול ייעלם והאגסים יצבעו באדום ויתרככו.
כשהאגסים מתרככים מוציאים את כולם מלבד שתי חצאים אותם מועכים עם מזלג בתוך הסיר ומצמצמים את היין עד שיקבל מרקם סמיך כמו של סירופ.
מקררים.
על צלחת הגשה מניחים כדור גלידת וניל חצי אגס משעינים על הגלידה ומעל שופכים מעט סירופ
נראה לי שזה יכול להחזיק במקרר מעל שבוע אבל לא הצלחתי לבדוק את הנושא.
מגיש: מעיין ירושליים
מקור:
שתף את המתכון