הוראות הכנה
מרכיבים
230 גרם אבקת חלב (בהודו כמעט כל המתכונים מכילים אבקת חלב ולא חלב, מכיוון שעבורם הפרה קדושה)
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כוס קמח לבן רגיל
גביע שמנת חמוצה
25 גרם חמאה
כפית הל גרוס/טחון
ומעט מלח
להכנת הסירופ:
1 ק"ג סוכר
2 ליטר מים
5 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
מערבבים ולשים את כל המרכיבים במשך ולשים מספר דקות עד לקבלת בצק במרקם אחיד, ומכינים כדורונים קטנטנים.
לאחר מכן נכין את הסירופ באמצעות ערבוב הסוכר, המים ומי הורדים.
לאחר מכן נטגן את כדורי הגולאב ג'מון עד לקבלת צבע חום. נטבול אותם בסירופ למשך מספר דקות - וזהו, קיבלתם כדורי גולאב ג'מון הודי מסורתיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון