חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח - " וניל צרפתי ואגוזי פקאן במרנג "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח בסגנון צרפתי מעולה !!!
קינוח - " וניל צרפתי ואגוזי פקאן במרנג "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח בסגנון צרפתי מעולה !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם מרנג מוכן [ נשיקות או כל סוג שהוא שנמכר בקונדטוריה ]
150 גרם אגוזי פקאן קלופים
כוס סוכר
שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל מעולה
2 כפיות אינסטנט פודינג בטעם וניל [ אבקה ]
לרוטב :
שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר [ 72 אחוזי שומן קקאו ] או אחר
חצי כפית תמצית וניל מעולה
רינג לסידור המנה או קעריות הגשה .
אופן ההכנה
לחמם מחבת להוסיף את הסוכר להנמיך את האש ולקרמל את הסוכר [ להמיס את הסוכר לצמצם מעט] להוסיף את האגוזים לערבב בקרמל ולבשל כ 3 דקות נוספות .להשגיח שהקרמל לא יישרף .
להעביר את תוכן המחבת לנייר אפיה לשטח ולצנן .
את האגוזים המקורמלים להעביר לשקית ניילון לריסוק ע"י פטיש או מעבד מזון [ לפירורים קטנים אך לא דקים מדי].
בקערה מפוררים את המרנג ומוסיפים את 90 אחוז מפירורי האגוזים .[ את המרנג לפורר גס]
מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפיות האינסטנט פודינג וכפית תמצית הוניל לקצפת יציבה.
מוסיפים את הקצפת לקערה ומערבבים היטב עם המרנג והאגוזים .
מסדרים את התערובת בספירלת מתכת[רינג ] או הקעריות הגשה כאשר דוחסים את החומרים לתוכן .
ומפזרים את שארית האגוזים מעל.מעבירים למקפיא למשך שעתיים או עד זמן ההגשה.
לרוטב :
מרתיחים את השמנת מורידים מהאש מוסיפים את השוקולדוהוניל ומערבבים היטב עד קבלת מירקם
אחיד וחלק .
להגשה :
בצלחת הגשה שטוחה משחררים את הקינוח מהרינג מקשטים ברוטב ומגישים .
בקערית הגשה מקשטים מעל במעט רוטב .
בתאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון