חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח טאפיוקה ומלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתאילנד מגישים את הקינוח עם ערמוני מים טריים, הנראים כאבני רובי הצפים במרק פנינים. קינוח קר ומיוחד. כאן בפרובאנץ - ערמוני מים הם בבחינת בל יימצא, והמלון עושה את העבודה כאילו. brאנקדוטה - נירה רוסו כתבה במתכון: " מבשלים תוך בחישה עד רתיחה בסיר סגור..." סופר וומאן האישה הזו.
קינוח טאפיוקה ומלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתאילנד מגישים את הקינוח עם ערמוני מים טריים, הנראים כאבני רובי הצפים במרק פנינים. קינוח קר ומיוחד. כאן בפרובאנץ - ערמוני מים הם בבחינת בל יימצא, והמלון עושה את העבודה כאילו. brאנקדוטה - נירה רוסו כתבה במתכון: " מבשלים תוך בחישה עד רתיחה בסיר סגור..." סופר וומאן האישה הזו.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מלון חתוך לקוביות קטנות של 1X1 ס"מ.
1 קופסאת חלב קוקוס משומר (לא מי קוקוס, חלב קוקוס)
½ כוס גרגרי טפיוקה
מים קרים להשרייה
½1 כוסות מיים רותחים
אופן ההכנה
משרים את גרגרי הטפיוקה ללילה במקרר.
מסננים, מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים תוך בחישה עד רתיחה, סוגרים ומבשלים כ-10דקות.
אסור לעזוב את הסיר ויש לבדוק ולבחוש מדי פעם למניעת חריכה.
מערבבים את הגרגרים הרכים עם חלב קוקוס תוך פירוק גושי הגרגרים.
מוסיפים את המלון ושולכים למקרר.
אפשר להוסיף מעט אננס טרי או משומר וחתוך לקוביות, או 2-3 כפות של רום או קשאסה (אני מעדיפה בלי התוספות).
מגיש: גן-עדן
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון