הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 חבילות מרשמלו
- 1 קוקטייל פירות (קופסה גדולה)
- 1 שמנת מתוקה
- מיץ מחצי לימון
לקישוט:
- שקדים טחונים (לא חובה)
אופן ההכנה
- מסננים את קוקטייל הפירות ושומרים על הסירופ.
- מוסיפים את הסירופ לסיר עם המרשמלו ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה ומקררים.
- מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אל תערובת המרשמלו.
- מוסיפים מיץ לימון.
- מכניסים למקרר לשעתיים שלוש.
- מגישים בצלוחיות קטנות.
- ניתן לפזר מעל שקדים טחונים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון