הוראות הכנה
מרכיבים
- ½ כוס מים
-6 יחידות מלאווח קטנות עם שומשום
- 2 כפות טחינה גולמית
- חצי כוס דבש תמרים
- 80 גרם אגוזי מלך קצוצים
- חצי כוס מים
אופן ההכנה
-הכנה מראש: במערבל מערבבים 2 כפות גדושות של טחינה גולמית עם חצי כוס מים ומשאירים למשך שעה במקרר.
אופים את המלאווח בתנור שחומם מראש ל-180°c במשך כ-20 דקות עד להזהבה.
- לאחר האפיה מניחים על כל צלחת 2 יחידות של מלאווח ומזליפים מעל בצורת זיגזג את הטחינה.
- לאחר מכן לעטר עם דבש התמרים.
- ואגוזי מלך קצוצים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון