הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' תותים טריים או מוקפאים.
6 כפות סוכר
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים ( עדיף טרי )
3 כפות קורנפלור
1 ביצה טרופה קלות.
2 תותים - לקישוט
אופן ההכנה
שמים תותים בקערה בינונית ומכסים בסוכר
מבשלים במשך 4 דקות
מוציאים את התותים בכף מחוררת - ומניחים בקערת הגשה / בקעריות אישיות
יוצקים כוס מיץ תפוזים לקערה בה מצויים מיצי התותים - ומבשלים משך 2 דקות.
בוללים את הקורנפלור במחצית כוס מיץ התפוזים הנותרת ויוצקים למיץ החם.
מבשלים כ- 3 דקות תוך בחישה ,
מוסיפים תוך בחישה את הביצה הטרופה .
יוצקים את התערובת על התותים
מקשטים בתותים ששמרנו בצד - ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון