הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם פטל אמיתי או קפוא שהופשר
250 גרם דומדמניות שחורות אמיתיות או קפואות מופשרות
125 גרם אוכמניות כנ"ל
כף קורנפלור
2 כפות דבש
אופן ההכנה
מרסקים את הפטל ודומדמניות במעבד מזון מסננים כדי למנוע גרעינים ומעבירים את המחית לסיר מערבבים את הקורנפלור עם רבע כוס מים ומוסיפים למחית בסיר מרתיחים ומניחים לבעבע למשך 3 דקות מוסיפים את האוכמניות בוחשים היטב מוסיפים את הדבש ומבשלים על אש נמוכה כ 4 דקות
מצננים ומגישים קר
בתאבון
מגיש:
מקור: ירחון רוסי מתורגם עי ליאוניד
שתף את המתכון