חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיצ'רי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה עובר בירושה במשפחתה של אימי מזה דורות. הרי הוא לפניכם.
קיצ'רי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה עובר בירושה במשפחתה של אימי מזה דורות. הרי הוא לפניכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות אורז פרסי
שלושת רבעי כוס עדשים אדומות לאחר מיון וניפוי
5 שיני שום קצוצות לא דק במיוחד
3 כפיות מחוקות של מלח
2 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
4 כוסות מים
2 כפיות כמון
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים כף אחת של שמן. מוסיפים את האורז והעדשים ומערבבים. מוסיפים את המים, המלח ורסק העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהאורז מוכן.
במחבת קטנה מחממים את הכף השנייה של השמן. מוסיפים את השום ואת הכמון ומטגנים ביחד עד שהשום משחים מאוד.
מוסיפים את השום עם הכמון והשמן לאורז המוכן ומערבבים היטב.
מגישים חם בעיקר לצד דגים מטוגנים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון