הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים במישקל כולל800גרם מים עם מלח 1כף מרגרינה מלח פלפל1כף פרורי לחם
2כפות גבינה צהובה(עדיף פרמגן)
אופן ההכנה
לקלף את הקישואים(אפשר עם קליפה)לחתוף לאורך 6 פלחים מכל קישוא לבשל במי מלח (במידה המלח)עד שיתרככו להוציאם למסננת לסדר בכלי פיירקס להניח עליהם מרגריה או חמאהמלח פלפל פרורי לחם ובסוף פרורי הגבינה לאפות בתנור חום 180 מעלות עד שהגבינה ניתכה להגיש חם
מגיש:
מקור: בישול קלסי
שתף את המתכון