הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קישואים
2 תפוזים למיץ
25 גרם מחמאה
כף קטשופ
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חןתכים את הקצוות של הקישואים. אם יש צורך מקלפים את הקליפה. קליפה ללא פגמים משאירים.
חותכים את הקישואים לגפרורים.
חוצים את התפוזים וסוחתים.
בסיר ממיסים מחמאה שמים את הקישואים, מפזרים מלח, מעררבבים. מכסים ומאדים עד שכמעת רך.
יוצקים את מיץ התפוזים והקטשופ ןמבשלים עוד 5 דקות.
מגישים חם.
יו
מגיש:
מקור: ישראל
שתף את המתכון