חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים מאודים בשום ושמיר
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים מאודים בשום ופטרוזיליה
קישואים מאודים בשום ושמיר
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים מאודים בשום ופטרוזיליה
הוראות הכנה
מרכיבים
10 קישואים בינוניים פרוסים לטבעות דקות
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
1 צרור שמיר קצוץ דק
10 שיני שום פרוסות דק
1 בצל בינוני חתוך לטבעות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עסה
מיץ מ 1/4 לימון
אופן ההכנה
1. בסיר רחב עם השמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים כ 3 דקות
3. מוסיפים את התבלינים והשמיר ומערבבים היטב ומבשלים כ 2 דקות נוספות
4. מוסיפים את פרוסות הקישוא ו 1/8 כוס מים
5. מנמיכים להבה לאש קטנה ומבשלים עד עידוי רב הנוזלים כ 40 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סבתא נעמי
שתף את המתכון