הוראות הכנה
מרכיבים
10 קישואים בינוניים פרוסים לטבעות דקות
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
1 צרור שמיר קצוץ דק
10 שיני שום פרוסות דק
1 בצל בינוני חתוך לטבעות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עסה
מיץ מ 1/4 לימון
אופן ההכנה
1. בסיר רחב עם השמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים כ 3 דקות
3. מוסיפים את התבלינים והשמיר ומערבבים היטב ומבשלים כ 2 דקות נוספות
4. מוסיפים את פרוסות הקישוא ו 1/8 כוס מים
5. מנמיכים להבה לאש קטנה ומבשלים עד עידוי רב הנוזלים כ 40 דקות
מגיש:
מקור: סבתא נעמי
שתף את המתכון