חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים מוקפצים טעימים, טעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה במיוחד ותמיד זוכה להרבה הצלחה. היתרון הגדול שלה שהיא בערך אפס קלוריות. brדבר נוסף הוא שחשוב להשתמש במחבת טפלון גדולה, מהסוג הכבד והטוב.
קישואים מוקפצים טעימים, טעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה במיוחד ותמיד זוכה להרבה הצלחה. היתרון הגדול שלה שהיא בערך אפס קלוריות. brדבר נוסף הוא שחשוב להשתמש במחבת טפלון גדולה, מהסוג הכבד והטוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קישואים או זוקיני (או שניהם)
כפית סוכר חום
בערך כף רוטב סויה
שן שום טרי כתושה
מלח כחצי כפית (אם אפשר מלח אטלנטי שהוא אפור ולח- קונים בחנויות הבישול)
אופן ההכנה
רוחצים את הקישואים/זוקיני, וקוטמים להם את הקצוות. חותכים לאורך לשניים ואחר כך כל חצי שוב לשניים. אם הקישוא גדול אז חותכים ל-3 פרוסות בהתחלה.
תוך כדי החיתוך, מדליקים את האש על הכיריים, ומתחילים לשים את הקישאוים במחבת הטפלון. לא מוסיפים טיפת נוזלים, כי הקישואים מגירים נוזלים בהמשך. הקישואים צריכים להיצרב בחלקם. הם משחימים קלות, וזה טוב. מערבבים עם כף עץ או שמקפיצים את הירקות על ידי הזזת כל המחבת בשתי הידיים. כשכל הקישואים במחבת, ממשיכים להקפיץ, אבל נותנים זמן לעוד קישואים קצת להיצרב. כעבור בערך 5 דקות, מוסיפים סוכר, רוטב סויה, שן שום טריה וכתושה ומלח. אולי אפשר להוסיף יותר מלח, זה כבר עניין של טעם.
אפשר להגיש חם וגם פושר.
מנה נהדרת ומאוד דלה בקלוריות.
מגיש: anne
מקור: שלי
שתף את המתכון