חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 קישואים למילוי
למילוי.
350 גרם בשר עוף/בקר טחון
1 בצל גדול מגורד
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל מטוגן
1 כפית כמון
פלפל שחור גרוס לפי טעם
1 כף אבקת מרק עוף
מלח לפי טעם [אם יש צורך]
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
לרוטב:
2 כוסות מים
1/4 כוס שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים דק
2 כפות רסק עגבניות
אבקת מרק עוף לפי טעם [אין צורך להוסיף מלח]
1 כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס לפי טעם
אופן ההכנה
לרוקן את הקישואים. בקערה לערבב את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
למלא את הקישואים בתערובת הבשר.
להניח בסיר בשכיבה את הקישואים בצפיפות.
להכין את הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את הרסק ולהמשיך לטגן על אש נמוכה עוד 2
דקות. להוסיף את המים, אבקת המרק והתבלינים. להמשיך לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות.
לשפוך את הרוטב על הקישואים, להביא לידי רתיחה ולבשל על אש קטנה עם חצי מכסה חצי שעה או עד שהקישואים מבושלים והרוטב סמיך.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון