הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים
200 גרם גבינת עיזים שמנה
200 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 גביע קרם פרש
פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חוצים את הקישואים לאורך. מוציאים את תוכנו של הקישוא בעזרת כפית בזהירות על מנת לא לעשות בו חור. מניחים בצד.
מערבבים בערה את גבינת העיזים ואת הרוקפור לתערובת אחידה. מוסיפים מעט מלח ופלפל (יש להיזהר עם המלח שכן הגבינות הללו מלוחות מטבען). ממלאים כל "סירת" קישוא בתערובת הגבינות. מזליפים מלמעלה מעט קרם פרש ומפזרים פירורי לחם.
מחמיים מחבת עם שמן. מניחים את הקישואים במחבת כשצד הגבינות כלפי מעלה לטיגון קצר של כשתיים עד שלוש דקות. מוציאים ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשבע עד עשר דקות או עד שהציפוי העליון של הקישואים משחים יפה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון