חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים ממולאים גבינה
קישואים ממולאים בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים ממולאים גבינה
הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים
200 גרם גבינת עיזים שמנה
200 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 גביע קרם פרש
פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חוצים את הקישואים לאורך. מוציאים את תוכנו של הקישוא בעזרת כפית בזהירות על מנת לא לעשות בו חור. מניחים בצד.
מערבבים בערה את גבינת העיזים ואת הרוקפור לתערובת אחידה. מוסיפים מעט מלח ופלפל (יש להיזהר עם המלח שכן הגבינות הללו מלוחות מטבען). ממלאים כל "סירת" קישוא בתערובת הגבינות. מזליפים מלמעלה מעט קרם פרש ומפזרים פירורי לחם.
מחמיים מחבת עם שמן. מניחים את הקישואים במחבת כשצד הגבינות כלפי מעלה לטיגון קצר של כשתיים עד שלוש דקות. מוציאים ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשבע עד עשר דקות או עד שהציפוי העליון של הקישואים משחים יפה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון