חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים ברוטב יוגורט מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה לקישואים: חותכים את הקישואים לרוחבם בחלקם העליון ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית.את ראש הקישוא לשמור שלם. את האורז הבסמטי יש לבשל לפני הכנת הממולאים לפי ההוראות של השקית.
קישואים ממולאים ברוטב יוגורט מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה לקישואים: חותכים את הקישואים לרוחבם בחלקם העליון ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית.את ראש הקישוא לשמור שלם. את האורז הבסמטי יש לבשל לפני הכנת הממולאים לפי ההוראות של השקית.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 6-10 קישואים עגולים בינוניים מרוקנים מתוכנם.
- 4 כפות שמן זית
- חצי כוס יין לבן יבש
- מעט עלי מרווה
- מלח גס
החומרים למלית:
- 100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת גס
- 100 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת גס
- 43 כוס אורז בסמטי מבושל
- 3 כפות צנוברים קלויים
- 4 שיני שום קצוצות
- צרור שלם של פטרוזיליה קצוצים כשהם מופרדים מהגבעולים
- מלח ופלפל שחור גרוס
החומרים לרוטב:
- 3 גביעי יוגורט טבעי
- 3 שיני שום קצוצות
- רבע כוס שמיר קצוץ
- פלפל חריף קצוץ דק
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
-מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקישואים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים את הקישואים בתבנית פיירקס עם שמן.
- בקערה נפרדת מערבבים את שמן הזית, יין לבן, עלי המרווה ומלח גס.
- מפזרים את התערובת מעל הקישואים הממולאים.
- מניחים את מכסה הקישואים מעל המילוי.
- מכניסים לתנור למשך 30-40 דקות עד לאפיה זהובה.
להכנת הרוטב:
- מטגנים במחבת את השום הקצוץ עם הפלפל החריף.
- מוסיפים יוגורט, שמיר, מלח ופלפל ומבשלים עד סף רתיחה על להבה קטנה. (אסור להרתיח את היוגורט!)
- מסדרים את הקישואים בצלחת הגשה, יוצקים את רוטב היוגורט ומניחים את מכסה הקישואים מעל.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון