חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קישואים בינוניים
300 גר´ תרד מאודה
120 גר´ גבינה בולגרית
120 גר´ גבינה קצ´קבל
פלפל שחור
מלח
מלח
שמיר
2 כוסות חלב קר
2 כפות קמח
2 כפות חמאה
קמצוץ מוסקט
אופן ההכנה
הכנת רוטב בשמל:
ממיסים במחבת חמאה, ומוסיפים קמח באותה כמות של החמאה, מערבבים עד קבלת רכיבה. מוסיפים חלב קר ומערבבים היטב, ממליחים מפלפלים וממשיכים לערבב.
אפשר להוסיף טיפונת מוסקט. מסירים את המחבת מהאש ונותנים לרוטב להצטנן.
הכנת המלית:
במחבת ממיסים כף חמאה, קוצצים את התרד החלוט ומוסיפים אותו למחבת ממליחים, מפלפלים, ומערבבים. מנמיכים את האש, ומגרדים גבינה בולגרית פנימה.
מערבבים היטב עד שהגבינה נמסה, מוסיפים את רוטב הבשמל לתערובת ומערבבים.
קולפים קישואים וחותכים אותם לאורך של כ-5 ס"מ, מוציאים את פנים הקישוא (יוצרים מעין כוסות) וממלאים בתערובת שהכנו. בתבנית אפיה מניחים את הקישואים, עם מעט מים, מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני כ-30 דקות.
לאחר 30 דקות מוציאים את הקישואים מהתנור, מניחים מעליהם פרוסות של גבינת קצ´קבל, ומחזירים לתנור להקרמה (עוד 10 דקות) .
מגישים עם רוטב הבשמל שנותר ופטרוזיליה קצוצה.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון