הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים עגולים ויפים
רבע קילו בשר טחון
חצי כוס אורז מושרה במים רותחים (15 דקות)
גזר מגורד
עגבניה מגורדת
בצל מגורד
2 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את הבשר עד להחלפת צבע מוסיפים את הירקות המגורדים + תבלינים
לאחר מס' דקות להוריד מהגז לשפוך לתוך קערה ולהוסיף את האורז המסונן
לחתוך את כיפת הקישוא לרוקן את התוכן ולמלא בו את כל תכולת המחבת
לאחר שסיימנו לקחת סיר שטוח למזוג לתוכו את העגבניות המרוסקות + בצל מגורד
+ שיני שום קצוצים + תוכן הקישוא + תבלינים
להביא לרתיחה ולסדר את הקישואים ל בסיר לבשל על אש גדולה 10 דקות
להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון