הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים בינונים
חומרי המלית:
500 גר` בשר בקר טחון
1 בצל מגורד
1 ביצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע טריה וקצוצה
חופן צנוברים
מלח
פלפל שחור
בהרט
קינמון
חומרי הרוטב:
1 בצל קצוץ דק
1 רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
2 כוסות מרק
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
שבבי צ`ילי חריף
אופן ההכנה
1.לערבב את כל חומרי המלית , לתבל ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
2.לרוקן את פנים ההקישוא ע"י מחורר מיוחד
3.למלא את הקישואים במלית הבשר , להדק את הבשר היטב .
הכנת הרוטב:
4.לטגן את הבצל הקצוץ עד שקיפות , להוסיף את הפפריקה המתוקה ולבחוש היטב .
להוסיף את העגבניות המגורדות , רסק העגבניות ומרק העוף . לבחוש היטב ,לתבל ,
להוסיף כוס מים להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה .
5.להוסיף את הקישואים הממולאים לרוטב ,להרטיב מידי פעם את הקישואים עם הרוטב
לבשל כשעה וחצי או עד התרככות הקישואים.
* כדאי להכניס לתנור שחומם ל180 מעלות לאחר שעה בישול
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון