חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישוא ממולא בשר (קוסה מחשי ) נוסח נבלוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישוא ממולא בשר (קוסה מחשי ) נוסח נבלוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים בינונים
חומרי המלית:
500 גר` בשר בקר טחון
1 בצל מגורד
1 ביצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע טריה וקצוצה
חופן צנוברים
מלח
פלפל שחור
בהרט
קינמון
חומרי הרוטב:
1 בצל קצוץ דק
1 רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
2 כוסות מרק
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
שבבי צ`ילי חריף
אופן ההכנה
1.לערבב את כל חומרי המלית , לתבל ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
2.לרוקן את פנים ההקישוא ע"י מחורר מיוחד
3.למלא את הקישואים במלית הבשר , להדק את הבשר היטב .
הכנת הרוטב:
4.לטגן את הבצל הקצוץ עד שקיפות , להוסיף את הפפריקה המתוקה ולבחוש היטב .
להוסיף את העגבניות המגורדות , רסק העגבניות ומרק העוף . לבחוש היטב ,לתבל ,
להוסיף כוס מים להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה .
5.להוסיף את הקישואים הממולאים לרוטב ,להרטיב מידי פעם את הקישואים עם הרוטב
לבשל כשעה וחצי או עד התרככות הקישואים.
* כדאי להכניס לתנור שחומם ל180 מעלות לאחר שעה בישול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון