חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישקע- מעיים של בקר ממולאים לחמין או לתבשילי קדרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישקע- מעיים של בקר ממולאים לחמין או לתבשילי קדרה brחברים זה מעדן אמיתי מומלץ שווה את ההשקעה
קישקע- מעיים של בקר ממולאים לחמין או לתבשילי קדרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישקע- מעיים של בקר ממולאים לחמין או לתבשילי קדרה brחברים זה מעדן אמיתי מומלץ שווה את ההשקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1.5 מטר מעיים של בקר
250 ג"ר שומן עוף או 8 עורות נקיים של עוף שטגוגנו מעט ונטחנו
2 כפות שומן אווז (רצוי)
300 ג"ר שומן בקר טחון
1/2-3/4 כוס קמח לבן
1/4כוס סולת
4 בצלי ענק חתוכים לקוביות
שני שיני שום טרי
חצי כף מלח,
חצי כף פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
הולכים לקצב ומבקשים שישמור מעיים של בקר
רצוי עבים.1.5 - 2 מטר
מנקים במים קרים ותולשים את השומן הדבוק למעיים
משרים לילה את המעיים עם כף חומץ ומים לחיטוי והוצאת ריחות רעים
מערבבים את שומן הבקר עם שומן עוף ועם שומן אווז ומוסיפים קמח וסולת לקשור בין השומנים
מוסיפים את קוביות הבצל היבש שני שיני שום טרי מלח פלפל שחור ורבע כפית פלפל אנגלי טחון.ממלאים את הקישקע לא דחוס וקושרים בחוט את הקצה.
מניחים מעל למוצרי החמין לבישול כל הלילה
* לאוהבים ניתן לבשלו בבצל מטוגן עם גזר קצוץ לקוביות במשך כשעה על אש קטנה בסיום מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל30 דקות ואוכלים
להזהר שלא יתפוצצו אם הלהבה גבוהה מדי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון