הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1.5 מטר מעיים של בקר
250 ג"ר שומן עוף או 8 עורות נקיים של עוף שטגוגנו מעט ונטחנו
2 כפות שומן אווז (רצוי)
300 ג"ר שומן בקר טחון
1/2-3/4 כוס קמח לבן
1/4כוס סולת
4 בצלי ענק חתוכים לקוביות
שני שיני שום טרי
חצי כף מלח,
חצי כף פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
הולכים לקצב ומבקשים שישמור מעיים של בקר
רצוי עבים.1.5 - 2 מטר
מנקים במים קרים ותולשים את השומן הדבוק למעיים
משרים לילה את המעיים עם כף חומץ ומים לחיטוי והוצאת ריחות רעים
מערבבים את שומן הבקר עם שומן עוף ועם שומן אווז ומוסיפים קמח וסולת לקשור בין השומנים
מוסיפים את קוביות הבצל היבש שני שיני שום טרי מלח פלפל שחור ורבע כפית פלפל אנגלי טחון.ממלאים את הקישקע לא דחוס וקושרים בחוט את הקצה.
מניחים מעל למוצרי החמין לבישול כל הלילה
* לאוהבים ניתן לבשלו בבצל מטוגן עם גזר קצוץ לקוביות במשך כשעה על אש קטנה בסיום מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל30 דקות ואוכלים
להזהר שלא יתפוצצו אם הלהבה גבוהה מדי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון