חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש בצל טל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש בצל טל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
100 גר' חמאה
3 כפות חמאה
חלמון ביצה
4 בצלים פרוסים דק
2 שיני שום כתושים
6 בצלים ירוקים קצוצים
3 ביצים טרופות
3/4 כוס שמנת מתוקה
3 כפות גבינת קשקבל
1 כף גבינת פרמזן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
במעבד מזון מערבבים את הקמח , 100 גר חמאה קורט מלח חלמון ו3 כפות מים יוצרים בצק אחיד ומקררים 30 דקות.
מרדדים ומניחים בתבנית פאי- אופים ב 180 מעלות עד שהבצק מתייצב.
ממיסים את החמאה הנותרת ומאדים את הירקות כ 10 דקות מסננים מנוזלים ,מוסיפים את השמנת ביצים והגבינות מתבלים ויוצקים לתבנית עם הקלתית.
אופים ב 180 מעלות עד שמתייצת.
בודקים בעזרת קיסם.
מגיש: gilai
מקור: טל גילאי
שתף את המתכון