הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
100 גר' חמאה
3 כפות חמאה
חלמון ביצה
4 בצלים פרוסים דק
2 שיני שום כתושים
6 בצלים ירוקים קצוצים
3 ביצים טרופות
3/4 כוס שמנת מתוקה
3 כפות גבינת קשקבל
1 כף גבינת פרמזן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
במעבד מזון מערבבים את הקמח , 100 גר חמאה קורט מלח חלמון ו3 כפות מים יוצרים בצק אחיד ומקררים 30 דקות.
מרדדים ומניחים בתבנית פאי- אופים ב 180 מעלות עד שהבצק מתייצב.
ממיסים את החמאה הנותרת ומאדים את הירקות כ 10 דקות מסננים מנוזלים ,מוסיפים את השמנת ביצים והגבינות מתבלים ויוצקים לתבנית עם הקלתית.
אופים ב 180 מעלות עד שמתייצת.
בודקים בעזרת קיסם.
מגיש:
מקור: טל גילאי
שתף את המתכון