חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלופס פולני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מכיר: קלופס הוא קציצת בשר גדולה ממולאת
קלופס פולני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מכיר: קלופס הוא קציצת בשר גדולה ממולאת
הוראות הכנה
מרכיבים
600גר' בשר טחון (בקר ועוף חצי חצי),
1 בצל קצוץ דק,
4 שיני שום מעוכות,
2 ביצים,
1/3 חלה מאתמול,
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק,
מלח, פלפל שחור, פפריקה,
2 – 3 ביצים קשות,
½ כוס פירורי לחם,
¼ כוס שמן.
אופן ההכנה
משרים את החלה במים לכ – ½ שעה,
סוחטים היטב ומפוררים לתוך קערה.
מוסיפים את הבשר, הבצל, השום, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפייה מלבנית (אינגליש קייק) ומכניסים לתוכה את התערובת.
נועצים פנימה את הביצים הקשות ומחליקים את פני התערובת.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה.
מחממים היטב את השמן ויוצקים בזהירות על כל הקלופס.
אופים ב – 180 מעלות 20 – 30דקות.
מגיש: lee75
מקור: סבתא
שתף את המתכון