הוראות הכנה
מרכיבים
600גר' בשר טחון (בקר ועוף חצי חצי),
1 בצל קצוץ דק,
4 שיני שום מעוכות,
2 ביצים,
1/3 חלה מאתמול,
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק,
מלח, פלפל שחור, פפריקה,
2 3 ביצים קשות,
½ כוס פירורי לחם,
¼ כוס שמן.
אופן ההכנה
משרים את החלה במים לכ ½ שעה,
סוחטים היטב ומפוררים לתוך קערה.
מוסיפים את הבשר, הבצל, השום, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפייה מלבנית (אינגליש קייק) ומכניסים לתוכה את התערובת.
נועצים פנימה את הביצים הקשות ומחליקים את פני התערובת.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה.
מחממים היטב את השמן ויוצקים בזהירות על כל הקלופס.
אופים ב 180 מעלות 20 30דקות.
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון