חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלמארי ממולא במוח עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלמארי ממולא במוח עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם מוח עגל חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
15 קלמארי שלמים ונקיים (גוף ללא ראש)
מעט שמן זית
שני חופנים עלי חסה
מעט חומץ בלסמי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
זילוף קל של שמן שומשום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בקערה קטנה שמים את הקלמארי יחד עם שמן השומשום ורוטב הצ'ילי ומניחים בצד כשעה. מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את השום, מערבבים ומיד מוסיפים את המוח. מטגנים היטב מכל הכיוונים, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומסירים מהאש. מצננים. ממלאים את הקלמארי במוח המטוגן. מניחים על הגריל כדקה מכל צד.
במרכז צלחת ההגשה מניחים חופן עלי חסה. עליהם מזליפים מעט שמן זית ומעט חומץ בלסמי. מניחים מעל את הקלמארי הצרוב ומגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון