חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלמארי מצופה מטוגן לצד רוטב מיונז אסייאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלמארי מצופה מטוגן לצד רוטב מיונז אסייאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג טבעות קלמארי
1 כוס קמח
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל לבן
1 כף שטוחה של פפריקה
שמן לטיגון
לרוטב: 6 כפות מיונז איכותי
חצי כפית אבקת ווסאבי
3 כפות קטשופ
1 כף עירית קצוצה
חצי כפית זנגביל כבוש קצוץ דק
חצי כפית שום כתוש
אופן ההכנה
לקלמארי מערבבים יחד את הקמח, המלח, הפפריקה והפלפל הלבן ומקמחים את הקלמארי. מנערים מעודפים (על ידי מסננת). מטגנים את הקלמארי בשמן רותח דקה אחת ומעבירים לנייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה.
לרוטב מערבבים את כל החומרים יחד ומשהים שעה לפני ההגשה. מעבירים לצלוחית קטנה שתונח על צלחת ההגשה לצד הקלמארי.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון