הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג טבעות קלמארי
1 כוס קמח
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל לבן
1 כף שטוחה של פפריקה
שמן לטיגון
לרוטב: 6 כפות מיונז איכותי
חצי כפית אבקת ווסאבי
3 כפות קטשופ
1 כף עירית קצוצה
חצי כפית זנגביל כבוש קצוץ דק
חצי כפית שום כתוש
אופן ההכנה
לקלמארי מערבבים יחד את הקמח, המלח, הפפריקה והפלפל הלבן ומקמחים את הקלמארי. מנערים מעודפים (על ידי מסננת). מטגנים את הקלמארי בשמן רותח דקה אחת ומעבירים לנייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה.
לרוטב מערבבים את כל החומרים יחד ומשהים שעה לפני ההגשה. מעבירים לצלוחית קטנה שתונח על צלחת ההגשה לצד הקלמארי.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון