הוראות הכנה
מרכיבים
750 גר' פרות העונה חתוכים: שזיפים דובדבנים משמשים אגסים ניתן להשתמש בפירות משומרים
4 ביצים
¼ ליטר חלב
5-6 כפות קמח
5 כפות סוכר
50 גר' חמאה מומסת
5 גר' שמרים
אופן ההכנה
טורפים בקערה ביצים, חמאה, סוכר, חלב וטורפים היטב. מוסיפים קמח, שמרים וטורפים היטב עד קבלת בצק רך.
בתבנית אפייה עגולה חסינת אש משומנת ומקומחת מפזרים פרות, יוצקים מעל את הבצק
אופים 40 דקות בחום 160-170 מעלות. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.
מגיש:
מקור: צחי בוקששתר - טעמים
שתף את המתכון