חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנולי מפיוזו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המתכון של קנולי שאנו רואים בסרטי המאפיה.
קנולי מפיוזו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המתכון של קנולי שאנו רואים בסרטי המאפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי :
750 גרם גבינת ריקוטה
1/4 1 כוסות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס תפוז מסוכרות קצוצות
1/4 כוס שבבי שוקולד מריר משובח
לבצק :
3 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
3 כפות חמאה
2 ביצים
2 כפות חומץ
2 כפות מים קרים
1 חלבון
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
1. מערבבים את גבינת הריקוטה, הסוכר, תמצית הווניל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את קליפות התפוז ושבבי השוקולד. מאחסנים במקרר למשך שעה.
2. מערבבים את הקמח, הסוכר, הקינמון והקמח. מוסיפים את החמאה מעבדים עד לקבלת תערובת גרגרית. מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד. מערבבים את המים והחומץ ומוסיפים לבצק כף אחת בכל פעם. מעבירים למשטח מקומח ולשים עד שמתקבל בצק חלק ואלסטי. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
3. מרדדים את הבצק לעובי של 1/4 ס"מ רצוי במכונת פסטה ויוצרים עיגולים בקוטר של כ 12 ס"מ .
4. משמנים היטב גליל מתכת בקוטר של 2 ס"מ (או כל גליל אחר) ומגלגלים את העיגולים סביב הגליל לגלילים צרים וארוכים. מדביקים את הקצוות בעזרת ביצה טרופה. מטגנים 3-4 גלילים כל פעם. מוציאים ומניחים על ניר סופג. שולפים את הקנולי מגלילי המתכת לפני שיתקררו בזהירות כדי שלא ידבקו לגלילי המתכת.
5. מחממים שמן לטיגון בסיר בעומק שיכיל את הגליל קנולי.
6. ממלאים את הקנולי במלית הריקוטה, זורים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: עדי
שתף את המתכון