חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידלאך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלאך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים מופרדות
1 +3/4 כוסות קמח מצה
50 גרם מרגרינה רכה
1 כפית מלח
1 כוס ציר עוף או מים חמימים
קצת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, לא להתעצל כי כאן טמון סוד אווריריותם של הקניידאלאך .
מערבבים את החלמונים עם המרגרינה הרכה, הציר עוף, ומלח. טורפים היטב כמה דקות
מוסיפים את קמח המצה ומערבבים.
מוסיפים 1-2 כפות של פטרוזיליה קצוצה, זה מנקד את הקניידלאך בקצת צבע, וגם מוסיף טעם
מקציפים את החלבונים, ומקפלים בעדינות את הקצף לתוך התערובת
מכסים את הקערה ומכניסים למנוחה במקרר למשך שעה לפחות, רצוי אף יותר
מחממים סיר עם מים מומלחים קלות, מביאים לרתיחה, מכינים צלוחית קטנה עם מים, להרטבת הידיים, צרים מן התערובת כדורים בערך בגודל אגוז מלך, תוך הרטבת הידיים למניעת הדבקות. זורקים את הכדורים למים הרותחים, ומבשלים בערך רבע שעה
הכדורים המוכנים צפים ועולים מעלה. מוציאים בכף מחוררת. את נוזלי הבישול שופכים. מוסיפים את הכדורים למרק עוף.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון