הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים:
1/2 כוס קמח מצה
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית שטוחה אגוז מוסקט או זנגוויל
1 כף שומן תרנגולת מטוגן או שתי כפות שמן
1 ביצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
יוצקים מים רותחים על קמח המצה. מוסיפים את המלח, השומן והביצה. מערבבים היטב וצרים 8 כופתאות. מבשלים 15 דקות במים עם כפית מלח על אש קטנה. מוציאים בכף מסננת ומגישים חם למרק או בתור תוספת לבשר.
הערה: ל1 כוס קמח מצה אפשר להשתמש ב-3 ביצים. יתר החומרים בכמות כפולה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון