חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידלך ממולאים בכבד עוף ובצל - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלך ממולאים בכבד עוף ובצל
קניידלך ממולאים בכבד עוף ובצל - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלך ממולאים בכבד עוף ובצל
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
500 גרם קמח מצה
4 ביצים
4 כפות שומן אווז מומס (ניתן למצוא במקפיא בכל "סופר")
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
4-5 כוסות מים
למילוי:
500 גרם כבדי עוף טריים, מנוקים משומן וגידים
3 פרוסות חזה אווז חתוך לקוביות
5 כפות שומן אווז מומס
2 בצלים קצוצים דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מכינים את הבצק:
1.מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק החומרים, מוסיפים את המים בהדרגה, לשים
ומערבבים עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה. מכסים ומקררים כחצי שעה.
מכינים את המילוי:
1.ממיסים שומן האווז במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את הכבדים, ממליחים
ומפלפלים ומטגנים אותם עד שהם משחימים מכל הצדדים, אך מעט ורודים
בתוכם. מוציאים ומקררים. קוצצים את הכבדים לקוביות קטנות.
2.באותה מחבת מטגנים את הבצל וחזה האווז המעושן כחמש דקות, עד שהם
מזהיבים קלות. מערבבים בקערה את הכבדים המקוצצים ואת הבצל וחזה האווז.
3.צרים מתערובת הבצק המקוררת כדורים. עושים בכל אחד גומה רחבה וממלאים
בתערובת הכבד וחזה האווז. סוגרים לכדור ומהדקים.
מבשלים את הקניידלך הממולאים בסיר עם הרבה מים וכף של מלח כשש-שבע דקות, עד שהם צפים. מוציאים ומסננים.
מגישים עם מרק עוף צח.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון