הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות קמח מצה
1 כוס מרק עוף רותח.(בימינו משתמשים באבקת מרק)
3 ביצים
3 כפות שמן
כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מכניסים את קמח המצה לקערה ויוצקים את המרק הרותח.עוזבים לשעה (בינתיים מבערים את החמץ)טורפים את הביצים עם השמן והתבלינים ומוסיפים לתערובת קמח מצה ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה. צרים בידיים, קצת רטובות, מהתערובת כדורים ומבשלים אותם במרק עוף או במים מומלחים ורותחים כ15 דקות.
מגיש:
מקור: רגינה אמא שלי
שתף את המתכון