חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני בבשר עם רוטב עגבניות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני בבשר עם רוטב עגבניות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-12 יחידות קנלוני
לתערובת הבשר:
½ ק"ג בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט סוכר
אורגנו יבש
¼ כוס מים
לרוטב העגבניות:
2-3 כפות שמן
סלסלת פטריות פרוסות
300 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט סוכר
פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס מים
אופן ההכנה
הכנת תערובת הבשר:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את השום ולערבב כדקה. להוסיף את הבשר
לערבב ולפרור עם מזלג. להוסיף רסק עגבניות תבלינים ומים . לבשל על אש בינונית
כ-5 דקות. להוריד מהאש ולקרר.
להכנת הרוטב:
לחמם שמן ולטגן את הפטריות כ-5 דקות. להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות
תבלינים , ומים לבשל על אש בינונית כ-5 דקות , אם חסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מים. להוסיף פטרוזיליה, לערבב ולכבות את האש.
כ-1/3 מכמות הרוטב לצקת לתבנית אפיה. למלא את הקנלוני בבשר ולהניח בתבנית,
לצקת מעל את שאר הרוטב.
לאפות בחום בינוני 180°c כ-30 דקות עד שהקנלוני מתרככים, לנעוץ מזלג אם יש צורך,
להמשיך לאפות עוד 10 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון