הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (250 גרם) קנלוני-גלילי פסטה למילוי (ללא צורך בבישול מוקדם)
250 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית
1 ביצה
1 חציל קלוי על האש 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
מעט פלפל שחור
להוסיף מעט מלח אם צריך
לרוטב בשאנל :
3 כוסות חלב
100 גרם חמאה
3 כפות גדושות קמח
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל
אופן ההכנה
לקלות חציל על האש . לחצות את החציל ולהוציא את הביפנוכו בעזרת כף . להעביר למסננת למשך 30 דקות.
מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי . ממלאים את צינורות הקנלוני.
2 . להכנת הרוטב: שמים בסיר קטן את החלב , מןסיפים את הקמח ובוחשים היטב .
מחממים על אש קטנה תוך כדי בחישה ומוסיפים את החמאה המלח והפלפל . ממשיכים
לבחוש עד לקבלת רוטב סמיך.
3 . יוצקים את הרוטב על הקנלוני , זורים מעל גבינות קשקבל ופרמזן ואופים כ-25 דקות
עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון