הוראות הכנה
מרכיבים
10 גלילי קנלוני
250 גרם בשר עוף טחון . או כל בשר אחר
2 בצלים בינוניים קצוצים ומטוגנים
2 כפות סלסה מכסיקנית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
לרוטב
2 כפות עגבניות וצ'ילי (רוטב לתיבול ובישול )
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף בזיליקום יבש או 2 כפות בזיליקום טרי וקצוף דק
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון והבצל המטוגן עם הסלסה המכסיקנית
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
למלא את הגלילים בתערובת הבשר
במחבת עם שמן. לטגן את הגלילים מכל צד של הבשר
(על מנת לסגור את הגלילים) ולשים בתבנית ארוכה ל 10 גלילים בשכיבה.
הכנת הרוטב
בסיר קטן להוסיף שמו זית
לטגן את השום ולהוסיף את רוטב העגבניות והצ'ילי
כף בזיליקום. הפפריקה. המלח ופלפל שחור לפי הטעם
להוסיף את 2 כוסות המים ולהביא לרתיחה
לפזר את הרוטב מעל הקנלוני לכסות בניר כסף
להכניס לתנור חם ל45 דקות לבישול
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון