חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני בסגנון שלי ( גלילי פסטה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני בסגנון שלי ( גלילי פסטה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 גלילי קנלוני
250 גרם בשר עוף טחון . או כל בשר אחר
2 בצלים בינוניים קצוצים ומטוגנים
2 כפות סלסה מכסיקנית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
לרוטב
2 כפות עגבניות וצ'ילי (רוטב לתיבול ובישול )
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף בזיליקום יבש או 2 כפות בזיליקום טרי וקצוף דק
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון והבצל המטוגן עם הסלסה המכסיקנית
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
למלא את הגלילים בתערובת הבשר
במחבת עם שמן. לטגן את הגלילים מכל צד של הבשר
(על מנת לסגור את הגלילים) ולשים בתבנית ארוכה ל 10 גלילים בשכיבה.
הכנת הרוטב
בסיר קטן להוסיף שמו זית
לטגן את השום ולהוסיף את רוטב העגבניות והצ'ילי
כף בזיליקום. הפפריקה. המלח ופלפל שחור לפי הטעם
להוסיף את 2 כוסות המים ולהביא לרתיחה
לפזר את הרוטב מעל הקנלוני לכסות בניר כסף
להכניס לתנור חם ל45 דקות לבישול
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון