הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות
2 פלפל חלפניו
4 שיני שום כתושות
100 גרם גבינת מוצרלה
100 גרם גבינת קשקבל
4 טורטיות תירס קוטר 15 טרז פזוס.
2 כפיות סלסה הבנרו אדום טרז פזוס
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מכוונים את התנור לאופציית הגריל ומחממים לחום הכי גבוה של התנור.
פורסים את העגבניות ואת הפילפלים לפרוסות דקות ומכניסים לגריל לכ15 דקות עד שהירקות נחרכים קלות אך לא נשרפים.
מפשירים את הטורטיות מס' דקות בתנור.
להרכבת המנה ? מורחים כל טורטיה בחצי כפית סלסה הבנרו אדום, מפזרים על כל טורטיה רבע מכל סוג גבינה, שן שום כתושה, רבע מכמות העגבניות והחלפניו ומקפלים לשניים.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומכניסים למצב גריל בחום גבוה למס' דקות עד שהגבינה נמסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון